Over de hele wereld staan er mysterieuze bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels, menhirs, indrukwekkende tempels en beelden, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken waarvan het nog steeds onduidelijk is hoe ze zijn gebouwd en/of wie het hebben en/of waarvoor ze zijn gebouwd en/of in welke periode ze zijn gebouwd.

Er worden steeds meer Ancient Mysteries (Megalithische bouwwerken) ontdekt en in rap tempo worden er nieuwe inzichten verkregen vanuit multidisciplinair onderzoek. En dat is hard nodig want het kan niet waar zijn dat we de nieuwe generatie nog steeds leren dat piramides graftombes van de Farao’s waren en de Nederlandse Hunebedden graftombes zijn vanuit de Trechterbekercultuur terwijl er nooit mummies c.q. skeletten of asresten zijn gevonden in zowel de Egyptische piramides als in de Nederlandse Hunebedden.

Tijdens de lezing neem ik je mee langs een aantal zeer imposante en mysterieuze bouwwerken zoals onder andere Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, Bosnië, Ancient Sardinië, Cusco en Machu Picchu in Peru, India en vele andere magische locaties..

 

Ik vertel over mijn persoonlijke ervaringen in Bosnië en Sardinië. De Bosnische Piramides zijn indrukwekkend maar onderschat Ancient Sardinië niet met maar liefst 7.000 prehistorische structuren die er te vinden. Inmiddels zijn er zoveel goed gedocumenteerde onderzoeken over verschillende mythes zoals die van Sardinië zodat we die niet langer kunnen en mogen negeren. Het verhaal moet verteld worden ook al druist het in tegen de tot nu toe aangenomen geschiedenis van de mens en de evolutietheorie van Darwin.

 

 

En als uitsmijter krijg je iets heel bijzonders mee vanuit Roemenië waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is. Want to know? Meld je aan via de contactpagina om de mind blowing lezing ANCIENT MYSTERIES & ENERGIES te volgen.

© 2019 Ard Pisa Inspiration4YOU

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now